اینماد

نشست خبری مشترک «هشتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت» و بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار برگزار شد.

نشست خبری مشترک «هشتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت» و بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار برگزار شد.
در این نشست پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری و غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و علیرضا مجدالدین مدیرکل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حضور داشتند.

تعداد رای: 2
تاریخ خبر : ۱۳۹۹/۰۹/۲۴ تعداد دفعات بازدید : ۱۱۳۲

پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در این نشست گفت: در این دوره، «هشتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت» به صورت مشترک با بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار برگزار می‌شود. این همکاری مشترک علاوه بر تاثیرات گسترده در توسعه پژوهش‌های فناورانه در سطح کشور با خود پیام هم‌افزایی به همراه دارد.

صالحی با اشاره به مقدمات برگزاری این نمایشگاه افزود: در سال جاری قرار بود هشتمین نمایشگاه به صورت حضوری برگزار شود، اما با توجه به مصوبات ستاد مقابله با کرونا این نمایشگاه به صورت مجازی و آنلاین برنامه‌ریزی شده است.

به گفته وی، در این هشت دوره برگزاری نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، شاهد تحولات زیادی بوده و به یک نوع رشد و بالندگی رسیده است. در دوره اول تمام یارانه‌های اختصاص یافته به محصولات 50 درصد بود اما به مرور حمایت‌های اختصاص ‌یافته به شکل هدفمندتری درآمدند و این مسئله رشد محصولات فناورانه در این حوزه را در به دنبال داشت. همچنین تلاش کرده‌ایم با ایجاد این نمایشگاه علاوه بر تقویت تولید داخلی، به ایجاد برندهای معتبری که توان رقابت در عرصه‌های بین‌المللی را نیز دارند، کمک کنیم.

ثبت نام بیش از 350 شرکت

معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، ادامه داد: تعداد شرکت‌های ثبت‌نام کننده برای حضور در این رویداد به بیش از 350 شرکت رسیده است. تا کنون در هفت دوره برگزار شده نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت حدود 830  میلیارد تومان فروش توسط شرکت های حاضر در نمایشگاه صورت پذیرفته که از مبلغ حدود 35 درصد (300 ملیلیارد تومان)سهم یارانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بوده است. هدف ما در این رویداد، یک تعامل برد برد میان دولت و بخش خصوصی است.

 

وی ضمن توضیح برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، گفت: این نمایشگاه طبق روال سال‌های قبل برگزار می‌شود. البته در دوره قبل یک برنامه جدید هم به نمایشگاه اضافه شد و آن حمایت از خرید مدارس، هنرستان‌ها و پژوهش سراهای دانش آموزی از این نمایشگاه است. امیدوار هستیم امسال نیز شاهد خرید هر چه پرشورتر مدارس، هنرستان‌ها و مراکز علمی و آموزشی و پژوهش سراهای وابسته به این وزارت خانه در نمایشگاه باشیم.

صالحی زمان آغاز به کار نمایشگاه را 27 آذر ماه دانست و گفت: این نمایشگاه به صورت دائمی در طول سال برقرار است و فروش محصولات آن تا هفته قبل نیز ادامه داشت. افراد برای دریافت پیش فاکتور و مشاهده محصولات می توانند به سایت iranabexpo.ir مراجعه کنند.

افزودن چند برنامه جدید

همچنین در ادامه غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست ضمن تبریک هفته پژوهش گفت: سعی کرده‌ایم تمام برنامه‌های دوره‌های قبل را در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، به صورت آنلاین اجرا کنیم و نه تنها از حجم برنامه‌های این رویداد بزرگ کم نشد، بلکه در دوره جاری چند برنامه جدید نیز به آن افزوده شد.

رحیمی در ادامه گفت: 69 دانشگاه، 18 پژوهشگاه، 35 پارک علم و فناوری، 15 مرکز رشد و 5 موسسه تحقیقات وابسته به دستگاه‌های اجرایی از جمله شرکت‌کنندگان در این رخداد سالیانه هستند.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه ضمن تشکر از همکاری مسئولسین معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، افزود: برگزاری مشترک این  دو نمایشگاه بر ارزش علمی و فناورانه آن خواهد افزود.

وی همچنین گفت: به صورت استانی استان تهران با 612 طرح، بیشترین طرح را به بیست و یکمین دوره از نمایشگاه ارسال کرده است و مازندران، گیلان و اصفهان به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

نظرات شما

captcha
حروف و اعداد داخل عکس را وارد نمایید