این نیاز ضروری صنعت و آزمایشگاه کشور را یکی از شرکتهای فناور کشورمان با استفاده از فناوری روز دنیا برطرف کرده است.
به گفتهی ایمان مختاری، طراحی و تولید کوره های آزمایشگاهی صنعتی پیشرفته و تامین تجهیزات مرتبط با کوره با استفاده از فناوری روز دنیا انجام شده است چرا که این کوره ها به عنوان یکی از نیازهای صنعت به شمار رفته و طیف وسیعی از کاربردهای تحقیقاتی و صنعتی را دربرمی گیرد.
این فعال فناور، کورۀ آزمایشگاهی BEF را دستگاهی برای ذوب و پخت های آزمایشگاهی ازقبیل ذوب فلزات، ذوب شیشه، لعاب و ترکیبات سیلیسی معرفی کرد و گفت: این کوره با بالاترین میزان راندمان از آجرهای سبک و همچنین نسوزها بهره برده است و دارای قابلیتهایی است که استفاده از آن را برای اپراتور آسان میکند.
میکروسوئیچ های ویژه ای در بالا و پایین کوره نصب شده تا محدودۀ حرکت کوره را تعیین کند. به گفته مدیرعامل آذر کوره، مجهز بودن به سوئیچهای تریستوری برای کنترل سر و صدا و کنتاکتور تعبیه شده در سیستم بعنوان محافظ اضطراری از دیگر ویژگیهای این کوره ها می باشد.
به گفته این فعال فناور، سیستم کنترل در کوره با دمای 1250 درجه سانتی گراد از نوع دیجیتال تمام الکترونیک تک مرحله ای و همچنین با قابلیت برنامه ریزی می باشد، از مزیت های مهم این کوره ی تولید داخل، کاربرد وسیع آن در صنعت از جمله برای ذوب سرامیک، شیشه، متالورژی و مواد می باشد.
مختاری، ایجاد زمینه و ظرفیت اشتغال به واسطهی بالندگی شرکتهای دانشبنیان را یکی از لازمههای پیشرفت اقتصاد کشور دانست و گفت: بخش تحقیق و توسعه شرکتها میتوانند به عنوان عامل محرک و موتور اصلی شرکتها، زمینه جذب و به کار بستن توانمندیهای علمی کشور را فراهم کنند که بر همین اساس باید به رشد و پویایی R&D از سوی صنایع توجه شود، وی افزود: ما نیز با توجه جدی به این واحد، در ارائه محصولات جدید عزمی جدی داشتهایم.