بسمه تعالی
فراخوان عضویت درکانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران
و کاندیداتوری هیات مدیره وبازرس
معرفی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار
کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار، نهادی (مؤسسهای) تصمیمساز و تشکلی غیردولتی، غیرانتفاعی و غیرسیاسی است که به منظور افزایش همگرایی، همکاری، هماهنگی، تصمیمسازی و ارتقای وحدت رویه پیرامون فعالیتهای بازار، صنعت، دانشگاهها و مؤسسات و مراکز پژوهشی و فناوری و ارتقای نظام نوآوری بخشی در عرصه توسعه و تولید کالا یا خدمات خاص (که زمینه تخصصی فعالیت کانون محسوب میگردد) تشکیل میشود. کانون دارای شخصیت حقوقی و استقلال اداری و مالی است؛ و عهدهدار انجام فعالیتهای تخصصی مندرج در اساسنامه و با الزام پوششدهی جامعه هدف متناسب با زمینه تخصصی فعالیت کانون در سراسر کشور است.
ضرورت و اهداف کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار
"نیاز به شکلگیری ارتباط دولت، صنعت و دانشگاه در برخی از حوزه ها به دلیل ضعف در ارتباط بین نهادهای متولی جهت شکلگیری و پیگیری اقدامات توسعهای با محوریت تولید دانشبنیان"مهمترین ضرورت تاسیس کانون های هماهنگی دانش، صنعت و بازار توسط معاونت علمی و فناوری در برخی از حوزه ها می باشد.
اهداف کانون ها شامل موارد زیر است؛
Ø ارتقاء تعامل میان نهادهای عرضه و تقاضای فناوری
Ø افزایش همگرایی، هماهنگی و همافزایی بین عناصر تأثیرگذار و یا حوزههای فاقد متولی در شکلدهی و توسعه نظام نوآوری
Ø کمک به ایجاد، جذب و انتقال فناوری بین بازیگران نظام نوآوری
Ø ایجاد رویه های مناسب یادگیری و گردش اطلاعات مناسب
Ø شناسایی چالشها، کمک به تدوین راهکارها برای رفع موانع توسعه صنعت و بازار با هدف توسعه اقتصاد دانشبنیان
اعضای کانون های هماهنگی دانش ،صنعت و بازار
v اعضای بخش خصوصی و صنعت
§ اعضای حقیقی انجمنها، تشکلها، مجامع و مراکز صنفی و حرفهای، اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی، اتاق تعاون، اتاق اصناف، خوشههای صنعتی و سایر مجامع و تشکلهای علمی و پژوهشی مرتبط با موضوع فعالیت کانون؛
§ افراد خبره و صاحبنظر در زمینههای اقتصادی، بازار و سایر موارد مرتبط با پویایی کسب و کار، مرتبط با موضوع فعالیت کانون.
§ مؤسسات و شرکتهای خصوصی موفق مرتبط با موضوع فعالیت کانون، از جمله شرکتهای دانشبنیان؛
v اعضای مراکز علمی، پژوهشی و فناوری
§ افراد صاحبنظر، اعضای هیأت علمی و پژوهشگران برجسته مرتبط با موضوع فعالیت کانون؛
§ انجمنهای علمی،دانشگاهها، مراکز علمی و پژوهشی، قطبهای علمی، مراکز آموزش عالی تخصصی، پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد، و سایر نهادها و سازمانهای مرتبط با موضوع فعالیت کانون؛
تذکر:
§ دستگاههای اجرایی (موضوع ماده پنج (5) قانون مدیریت خدمات کشوری) مرتبط با موضوع فعالیت کانون می توانند بصورت غیر پیوسته در کانون ها عضویت داشته باشند.
§ کانون، انجمن صنفی نیست و ماهیتا با آن تفاوت دارد و با تاسیس کانون، همچنان ظرفیت پیگیری تاسیس یک انجمن صنفی وجود دارد.
ارکان کانون
ارکان کانون عبارتند از:
Ø مجامع عمومی
Ø هیأت مدیره
Ø بازرس
-مجمع عمومی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران صرفاً از گردهمایی اعضای پیوسته و غیرِ پیوسته کانون و با ترکیب نفرات شصت وپنج درصد (65%) از صنعت، سیوپنج درصد (35%) از مراکز علمی، پژوهشی و فناوری و یک (1) نفر منصوب شده از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشکیل و رسمیت مییابد.
-هیأت مدیره و بازرس کانون، با برگزاری انتخابات در مجمع عمومی مشخص خواهد شد.
-اعضای هیأت مدیره کانون متشکل از هفت (7) عضو با ترکیب اعضاء چهار (4) نفر از صنعت، دو (2) نفر از مراکز علمی، پژوهشی و فناوری و یک (1) نفر منصوب توسط معاونت علمی و فناوری خواهد بود.
فرایند اجرایی تاسیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران
در طی چندماه گذشته، چند نفر از مدیران عامل شرکت های حاضر در نمایشگاه مامور تشکیل کانون و فراهم آوردن مقدمات آن شدند که نتیجه فعالیت آنان تصویب تاسیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران بود. جناب آقای مهندس محمدی نماینده این گروه برای پیگیری تاسیس کانون بوده و آقای مهندس فرزانه نیز به عنوان نماینده معاونت در کانون انتخاب شده اند.
از همه شرکت ها و اساتید ارجمند که علاقمند به فعالیت در کانون هستند درخواست می شود که در سایت کانون ثبت نام کنند.
شرایط عضویت در کانون: شرایط عضویت در کانون در بخش های قبل آمده است اما به صورت خلاصه، هر شخص حقیقی و حقوقی که در زمینه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی فعالیت کرده و یا خدمات تجاری سازی ارایه میکند میتواند عضو کانون شود.
لازم به ذکر است که عضویت در کانون برای حضور در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران الزامی نیست و کاملا اختیاری است.
شرایط هیات مدیره:
بخش اساتید (دو نفر): حسن شهرت و سابقه فعالیت در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی
بخش صنعت (4 نفر): 1- حداقل حضور در سه دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران 2- حسن شهرت و سابقه و عدم سوپیشینه 3- شرکت تولیدکننده تجهیزات آزمایشگاهی باشد
شرایط بازرس کانون: حسن شهرت و سابقه و عدم سوپیشینه
زمان و مکان برگزاری مجمع عمومی: در بازه 21 تا26 اسفندماه در تهران برگزار خواهد شد. زمان و مکان برگزاری با توجه به تعداد اعضا تعیین و اعلام خواهد شد. هیچ نصابی برای تشکیل اولین مجمع عمومی وجود ندارد و مجمع با حضور هر تعدادی از اعضا رسمیت خواهد داشت و رای گیری انجام می شود.
شرایط رای دادن: فقط اعضای کانون میتوانند رای بدهند. اعضایی که امکان حضور در مجمع را ندارند می توانند به سایرین وکالت دهند. فرم وکالت در پیوست این فایل است.
مهلت ثبت نام: جهت عضویت در کانون، مهلتی وجود ندارد و در طول سال امکان عضویت هست اما برای اعلام کاندیداتوری در هیات مدیره و بازرس تا 11 اسفندماه فرصت هست. کاندیداها پس از ثبت نام و تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی خواهند شد.
آدرس های ثبت نام و کاندیداتوری:
فرم عضویت در کانون دانش، صنعت و بازار تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران تجهیزات:
فرم کاندیداتوری هیات مدیره کانون دانش، صنعت و بازار تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران تجهیزات:
http://tamasa.ir/candidate.php
لازم است پس از ثبت نام در هر کدام از دو صفحه بالا، پرینت آنرا نیز تهیه کرده و مهر و امضا نمایید و سپس اسکن آنرا به ایمیل کانون ارسال کرده و اصل آنرا در روز مجمع تحویل دهید.
ایمیل کانون (جهت تماس و پرسش و پاسخ): tamasa1396@gmail.com
شماره تماس آقای محمدی که نماینده کارگروه تاسیس کانون هستند: 09192427890 (از طریق تلگرام نیز پاسخگو هستند.)
دانلود اساسنامه و سایر مستندات کانون به همراه فایل اطلاعیه بالا (کلیک کنید)
فرم وکالت نامه:
اینجانب......................................... عضو پیوسته کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار تجهیزات و موادآزمایشگاهی ساخت ایران بدینوسیله به خانم/آقای...................................وکالت می دهم که از طرف اینجانب در جلسه اولین مجمع عمومی کانون حاضر شده و تصمیمات متخذه توسط نامبرده مورد تایید اینجانب می باشد.
تاریخ و امضاء
توجه: این فرم در سربرگ شرکت تهیه و مهر و امضا شود و اصل آن در روز مجمع توسط وکیل ارایه گردد.