پذیرش پنجمین دوره برنامه طرحهای نوآورانه فناوری نانو آغاز شد
ورود به کارتابل خریداران
ورود به کارتابل فروشندگان
پذیرش پنجمین دوره برنامه طرحهای نوآورانه فناوری نانو آغاز شد
تعداد رای: 0
تاریخ خبر
: ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
تعداد دفعات بازدید
: ۱۴۹۸
content_copy
کپی شد
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی در راستای حمایت از تجاریسازی دستاوردهای حوزه نانو، تولید ثروت و گسترش تفکر کارآفرینی در کشور، از فناوریان و شرکتهای فعال در حوزه فناوری نانو در قالب برنامه طرحهای نوآورانه (NanoMatch) حمایت میکند.
تسهیل و تسریع در فرآیند تجاریسازی محصولات و دستاوردها، امکان نمایش محصولات، آغاز کسبوکار و جذب سرمایهگذار از جمله مهمترین ویژگیهای حضور در این برنامه است.
برنامه طرحهای نوآورانه بهطور پیوسته در طول سال در حال دریافت و داوری طرحهای فناوران است. همزمان با آغاز فراخوان اول از دوره پنجم برنامه طرحهای نوآورانه از ابتدای آبان تا ۱۲ بهمنماه ۱۳۹۵ فناوریان گرامی میتوانند با ورود به پایگاه اینترنتی برنامه و پس از وارد کردن اطلاعات کاربری وارد کارتابل شخصی خود شوند و اطلاعات طرح را بارگذاری نمایند.
لازم است طرحهای ارسالی در محدوده فناوری نانو بوده و نمونه اولیهای از آنها ساختهشده باشد. طرحها باید سطح نوآوری قابل قبولی داشته باشند و در صورت وجود محصول مشابه داخلی از منظر کیفیت، خواص یا ملاحظات اقتصادی نسبت به آن برتری داشته باشند.
واحد طرحهای نوآورانه با هدف افزایش نرخ موفقیت و کاهش زمان تجاریسازی طرحهای دریافتی و با توجه به ظرفیتهای موجود در ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و شرکتها و مشاوران همکار، چهار بسته حمایتی تسهیلات، خدمات، مشاوره و آموزش را تعریف کرده است. در این برنامه هر یک از فناوران متناسب با نیاز خود میتوانند از بستههای معرفیشده بهرهمند شوند. از جمله خدمات قابل دسترس میتوان به مطالعه بازار، رصد فناوری، ثبت پتنت و نگارش طرح کسب و کار اشاره کرد. بستههای سرمایهگذاری، ساخت دمو، دریافت تأییدیه نانومقیاس، اعتبار توسعه محصول و استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی نانو از جمله تسهیلات در نظر گرفته شده در این برنامه است. هر یک از فناوران متناسب با نیاز طرح خویش میتوانند از مشاورههای فنی، تجاری، مدیریت و کسب و کار، طراحی صنعتی، تأمین مالی و حقوقی بهرهمند شوند.
از سال ۱۳۹۲ تاکنون چهار دوره از این برنامه برگزار شده است. در دوره اول از برنامه ۱۲ طرح، دوره دوم ۲۲ طرح، دوره سوم ۲۴ طرح و در دوره چهارم ۱۴ طرح از حوزههای مختلف مانند پزشکی و بهداشت، نفت، کشاورزی، نساجی، الکترونیک و صنایع غذایی پذیرفته شدند.