اینماد

تدوین برنامه راهبردی صادرات محصولات ارائه‌شده در نمایشگاه «ساخت ایران»

تدوین برنامه راهبردی صادرات محصولات ارائه‌شده در نمایشگاه «ساخت ایران»
ستاری، با اشاره به استقبال دیگر کشورها از نمایشگاه ساخت ایران بر تدوین برنامه های راهبردی برای صادرات دیگر محصولات ارائه شده در این نمایشگاه به کشورهای خارجی تاکید کرد.

تعداد رای: 0
تاریخ خبر : ۱۳۹۵/۰۲/۰۱ تعداد دفعات بازدید : ۱۳۸۰
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آستانه برگزاری چهارمین نمایشگاه ساخت ایران خبر داد؛

تدوین برنامه راهبردی صادرات محصولات ارائه‌شده در نمایشگاه «ساخت ایران»

ستاری، با اشاره به استقبال دیگر کشورها از نمایشگاه ساخت ایران بر تدوین برنامه های راهبردی برای صادرات دیگر محصولات ارائه شده در این نمایشگاه به کشورهای خارجی  تاکید کرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آستانه برگزاری چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، در یک نشست خبری، با اهالی رسانه نشست و درباره این رویداد به گفت وگو پرداخت.

نخستین نشست خبری سال جاری معاون علمی در مکانی متفاوت و در کارگاه یکی از شرکت های دانش بنیان موفق برگزار شد؛ جایی واقع در حومه شهریار تهران. این شرکت که از جمله حاضران و حمایت شدگان در دوره های قبلی نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران بوده است با تکیه بر توانمندی دانشگاهیان و فناوران داخلی، توانسته است محصول خود را تجاری سازی و به کشور کره جنوبی صادر کند.

ستاری ضمن تبریک فرارسیدن میلاد امیرالمومنین(ع)، فرهنگسازی و اطلاع رسانی در خصوص توانمندی های تجهیزاتی و فناورانه شرکت های دانش بنیان داخلی را یک ضرورت برشمرد و افزود: اقتصاد دانش بنیان جایی است که یک شرکت با تکیه بر توانمندی علمی و فناورانه نیروی انسانی و بدون تکیه بر دارایی های فیزیکی می تواند ثروت آفرینی کند.

رییس هیئت امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با توجه به شعار سال؛ «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» افزود: در فضای اقتصاد دانش بنیان شرکت هایی توانمند هستند که به میزان بالاتری از فناوری دانشی و خلاقیت نیروی انسانی بهره مند باشند و در این اقتصاد، دارایی فیزیکی مطرح نیست.

 

شرکت های موفق از دل مراکز علمی بر آمده اند

ستاری، در ادامه با بیان اینکه روند تولید و ایجاد ارزش افزوده دارای محورهای کاملا متفاوت نسبت به اقتصاد متکی بر منابع است، بیان کرد: اکثریت قریب به اتفاق شرکت های موفق در عرصه اقتصاد دانش بنیان از دل مراکز علمی و با دارایی فیزیکی اندکی برآمده‌اند و همانطور که در دوره های پیشین نمایشگاه ساخت ایران شاهد بودیم ارزش این شرکت ها بر اساس میزان پیشرفتگی و سطح فناوری محصولاتشان ارزیابی می شوند.

رییس ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان کشور نقش دانشگاه ها در تولید فناوری و ارزش افزوده را اثرگذار دانست و افزود: اساسی ترین محور پیشرفت و توسعه اقتصاد دانش بنیان نیروی انسانی توانمند و دانش آموخته ای است که از دل دانشگاه ها و مراکز علمی برآمده اند.

 

خرسندی از موفقیت یک شرکت دانش بنیان ایرانی برای صدور کالا به کره جنوبی

نایب رئیس هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی از موفقیت شرکت دانش بنیان فناوران نانو مقیاس در صدور دانش فنی و محصول دانش بنیان به کشور کره جنوبی ابراز خرسندی کرد و افزود: خوشبختانه جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه تهران با خلاقیت و تکیه بر توانمندی علمی به سطحی از فناوری دست یافتند که موفق شدند به کره جنوبی صادرات داشته باشند.

رییس بنیاد ملی نخبگان، وجود بیش از 32 میلیون نیروی انسانی جوان و تحصیلکرده را دارایی منحصر به فرد و ارزشمند کشورمان برشمرد و افزود: این دارایی ارزشمند در اختیار کمتر کشوری قرار دارد و باید با توجه جدی به آن در مسیر پیشرفت و توسعه کشور به کار گرفته شود.

 

شرکت های فناور با تکیه بر توانمندی شان می توانند صادرات انجام دهند

ستاری، با اشاره به استقبال دیگر کشورها از نمایشگاه ساخت ایران به تدوین برنامه های راهبردی برای صادرات دیگر محصولات ارائه شده در این نمایشگاه به کشورهای خارجی  اشاره کرد و افزود: یکی از چالش های جدی در حوزه برجام این بود که با شکسته شدن تحریم ها و هجوم فناوری ممکن است شرکت های داخلی دچار مشکل شوند؛ اما شرکت های دانش بنیانی که به این سطح از توانمندی و فناوری رسیده اند می توانند به راحتی مسیر خود را ادامه داده و در عین رقابت پذیری به دیگر کشورها صادرات نیز داشته باشند.

وی با تاکید بر برندسازی و بازاریابی به عنوان لازمه های توسعه توانمندی شرکت ها، به حمایت های کریدور صادرات معاونت علمی و فناوری اشاره کرد و گفت: تسهیلات مناسبی برای صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان توسط این کریدور ارائه شده است که یکی از دستاوردهای ان فراهم شدن زمینه تعامل با کشورهای خارجی برای صادرات محصولات دانش بنیان است.

براساس این گزارش، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین از بخش های مختلف شرکت دانش بنیان فناوران نانومقیاس بازدید کرد و در جریان پیشرفت ها و فرآیند صدور کالاهای تجاری سازی شده این شرکت به کشور کره جنوبی قرار گرفت.


نظرات شما

captcha
حروف و اعداد داخل عکس را وارد نمایید