مدیران محترم شرکتهای دانشبنیان
با سلام
این پنجمین شماره از خبرنامه الکترونیکی صادرات محصولات دانشبنیان است که توسط کریدور خدمات صادرات محصولات دانشبنیان (معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) طراحی و برای شما ارسال شده است.
امیدواریم ضمن مطالعه دقیق این خبرنامه، نظرات و پیشنهادهای خودتان را برای ما ارسال کنید.
در شماره پنجم خبرنامه ضمن معرفی این کریدور، خدمات قابل ارائه توسط کریدور و نحوه برقراری ارتباط و ایجاد همکاری را به همراه مطالب آموزشی برای شما منتشر کردهایم که امیدواریم مورد استفاده شما قرار بگیرند.
موفقیت در صادرات یک محصول یا خدمت نیازمند یافتن مشتریان بالقوه و پیگیری مستمر در ایجاد رابطه پایدار و بر مبنای اعتماد متقابل است. شرکتهای دارای محصولات صادراتی عموماً پس از رسیدن به مرحله بینالمللی شدن و دستیابی به ابزارها و زیرساختهای لازم جهت صادرات، در یافتن مشتریان بالقوه جهت شروع فرآیند صادرات دچار مشکل هستند. در همین راستا در شرکتهای صادراتی دپارتمانی با هدف توسعه بازرگانی و صادرات شرکتها با برنامهریزی مدون جهت بازاریابی بینالمللی نسبت به یافتن مشتریان و بازرگانان بینالمللی مرتبط اقدام مینمایند.
روشهای متفاوتی جهت یافتن مشتریان و بازرگانان مرتبط با محصول وجود دارد که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- حضور در نمایشگاههای بینالمللی معتبر
- حضور در نشستهای تجاری
- حضور در هیاتهای اعزامی به سایر کشورها
- ارتباط با بازرگانان و شرکتهای مدیریت صادرات داخلی
- استفاده از ظرفیتهای تجارت الکترونیک و درج تبلیغات محصول در وبسایتهای B2B معتبر
بدیهی است تمامی این مسیرها بایستی توسط شرکتهای دارای محصولات صادراتی بصورت مستمر پیگیری شود تا بتوان ارتباطات موثری جهت دریافت درخواستهای خرید ایجاد نمود. به بیان دیگر، برای دستیابی به بیشترین بازدهی در بازاریابی بینالملل، ترکیبی از تمامی این ابزارها با توجه به نوع محصول و بازار هدف درنظر گرفته شود.
این درحالیست که بر خلاف رویکردهای مثبت جهانی در استفاده از ظرفیتهای تجارت الکترونیک E-Commerce متاسفانه در کشور ما استفاده از ظرفیتهای این ابزار در بازرگانی بینالمللی خصوصاً در بخش صادرات مورد غفلت واقع شده است. کشورهای صادرکننده برتر جهان برای معرفی محصولات ساخت خود با ایجاد چندین پایگاه معرفی محصول و شرکت اقدام به معرفی محصولات صادراتی خود نمودهاند. امروزه وبسایتهای متعددی در قالب شرکتهای خصوصی و یا وابسته به دولتها در حال توسعه تجارت الکترونیک هستند و علاوه بر تسهیل نمودن بازاریابی بینالمللی و صادرات محصولات، درآمدهای بالایی را از آن خود نمودهاند. برنامههایی جهت ایجاد این زیرساختها در کشور توسط کریدور صادرات معاونت علمی و فناوری در حال پیگیری است و اجرای این برنامهها علاوه بر زمانبر بودن، مستلزم درنظر گرفتن تجربههای قبلی و اصلاح اشتباهات گذشته است.
با توجه به لزوم استفاده از ظرفیتهای موجود تجارت الکترونیک در صادرات محصولات دانشبنیان، کریدور صادرات از شرکتهایی که محصولات خود را از این طریق بازاریابی و معرفی نمایند، حمایت مینماید. کریدور فهرستی از وبسایتهای B2B معتبر بینالمللی را جهت درج محصولات و اطلاعات شرکتها انتشار نموده است و بر مبنای همین فهرست تا 70 درصد از هزینههای درج محصولات در این وبسایتها حمایت میکند.
میزان و نحوه دریافت حمایت:
این حمایت به میزان حداکثر 70 درصد از هزینههای سالانه درج محصولات در وبسایتهای معتبر بوده و کریدور تا سقف 30 میلیون ریال برای هر وبسایت B2B (حداکثر سه وبسایت B2B برای هر شرکت دانشبنیان مورد تایید) بر مبنای روال زیر حمایت مینماید:
- شرکت متقاضی ضمن توجه به فهرست اعلام شده از طرف کریدور صادرات، نسبت به تکمیل پروفایل خود بصورت رایگان در وبسایت مورد نظر اقدام نماید.
- شرکت بایستی پس از تکمیل پروفایل نسبت به درخواست حمایت از طریق مکاتبه رسمی با کریدور اقدام نماید.
- کریدور پس از ارزیابی پروفایل شرکت و محصولات و بر مبنای میزان تکمیل بودن اطلاعات درج شده میزان حمایت را مشخص و به شرکت اعلام مینماید.
- میزان مبلغ حمایتی در صورت تایید مستندات مالی به شرکت بازگردانده میشود.
- جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۶۳۱۰۳۱۱۵ تماس گرفته و یا درخواست خود را به شماره فکس ۰۲۱۶۳۱۰۶۴۱۰ ارسال نمایند.
-
زبان وبسایت
کشور مرتبط
نام وبسایت
-
انگلیسی، چینی، ژاپنی
چین
-
انگلیسی
هند
-
انگلیسی، چینی، تایوانی
چین
-
انگلیسی
آمریکا
-
انگلیسی
هند
-
انگلیسی، چینی
چین
-
انگلیسی، چینی، کره ای
کره جنوبی
-
انگلیسی
روسیه
-
انگلیسی
فرانسه
-
انگلیسی
هند
-
انگلیسی
هند
-
● توسعه صادرات محصولات دانشبنیان با همکاری رایزنان بازرگانی
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نشستی با حضور 26 رایزن بازرگانی ایران مستقر در کشورهای ترکیه، روسیه، چین، آفریقای جنوبی، ایتالیا، کنیا، بلاروس، ارمنستان، آذربایجان، پاکستان، افغانستان، قزاقستان، عراق، ترکمنستان، عمان، تونس، ویتنام، امارات، تایلند و اندونزی برگزار گردید.
-
● صادرکنندگان نمونه و ممتاز کشور معرفی شدند
50 صادرکننده نمونه و ممتاز ملی در مراسم روز ملی صادرات که با حضور مسئولان عالی کشوری در سالن اجلاس سران برگزار شد، معرفی شدند. در این میان 2 شرکت از 5 شرکت صادر کننده ممتاز کشوری از شرکت های دانش بنیان بودند
-
● سمینار آشنایی با طراحی صنعتی
آشنایی شرکتهای نانویی و دانشبنیان با مفهوم، اهمیت و لزوم طراحی صنعتی، فرآیندهای آن و حمایتهای کریدور
اطلاعات تماس با کریدور صادرات
-
نشانی: تهران - خ زنجان شمالی - کوی شهید سیادت - پلاک ۶۵
-
تلفن: ۶۳۱۰۳۱۱۳ الی ۱۵ با پیششماره ۰۲۱
-
نمابر: ۶۳۱۰۶۴۱۰
-
info@tesc.ir :پست الکترونیک