به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، در نشست و هم اندیشی برخی مدیران شرکتهای حاضر در دومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، مدیران شرکت کننده به بررسی نقاط ضعف و قوت دوره نخست این نمایشگاه پرداختند.
دکتر شیخ زینالدین در این نشست با بیان اینکه این نمایشگاه با هدف تحریک تقاضا در بازار برای محصولات ساخت داخل برگزار میشود، افزود: این نمایشگاه زمینهای برای ایجاد و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، بر آورده شدن نیاز دانشگاهها و مراکز پژوهشی و دقیقا منطبق بر مبانی اقتصاد مقاومتی است.
رئیس دومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران مقدار حمایت و یارانه پرداختی از سوی معاونت علمی و فناوری به خریداران را 40 درصد اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به میزان قابل توجه خرید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی، در سال گذشته و ظرفیتهای مناسب شرکتهای سازنده داخل امکان صادرات محصولات دانشبنیان داخلی وجود دارد.
معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری با اشاره به اینکه در این نمایشگاه ارتقای محصولات دارای اهمیت ویژهای است گفت: توانمند سازی و توسعه فعالیتهای نوآورانه شرکتها نیز از دیگر اهداف این نمایشگاه به شمار میآید.
رئیس دومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران با اشاره به اینکه با شرایط ایجاد شده بهتر است شرکتها در پی بالا بردن کیفیت محصولات خود باشند گفت: اگر مصرف کنندگان ایرانی بر این باور برسند که محصول داخلی توان رقابت با محصول خارجی را دارد، ما به اهداف خود رسیده و شرکتها موفق خواهند شد به یک بازار پایدار دست پیدا کنند.
شیخ زینالدین ادامه داد: ایجاد یک تشکل غیر دولتی از تولیدکنندگان تجهیزات آزمایشگاهی میتواند در توفیق اینگونه شرکتها نقش موثری داشته باشد. علاوه بر این دریافت گواهی دانش بنیان توسط شرکتهای حاضر در این نمایشگاه باعث میشوداز تسهیلات قانونی پیشبینی شده برای شرکتهای یاد شده بهرهمند شوند.
در این نشست همچنین شرکت کنندگان به تفصیل به نکاتی از جمله؛ تاثیر و اهمیت نمایشگاه برای تولیدکنندگان، تقویت نظام تشویقی در این نمایشگاه و استفاده از تسهیلات و حمایتهای معاونت علمی و فناوری رییس جمهور برای شرکتهای دانش بنیان حاضر در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران اشاره کردند.