ثبت نام خریدار
ثبت نام اولیه فروشندگان

ایران‌ساخت دوازدهم؛ نقطه عطفی در صادرات و همکاری‌های بین‌المللی دانش بنیان

تاریخ خبر : ۱۴۰۳/۰۹/۱۲ تعداد دفعات بازدید : ۱۷۷

رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با اشاره به برگزاری دوازدهمین دوره نمایشگاه ایران ساخت در اواخر ماه جاری، آن را نقطه عطفی در توسعه همکاری‌های بین‌المللی و تقویت جایگاه ایران در عرصه نوآوری و فناوری صنعت تجهیزات آزمایشگاهی دانست.
به گزارش خبرنگار مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، عبدالحسن بهرامی با اشاره به برگزاری دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت از 23 تا 26 آذرماه از آن به عنوان رویدادی مهم برای گسترش تعاملات تجاری بین‌المللی ایران یاد کرد.

وی با تأکید بر اهمیت این نمایشگاه اظهار داشت: هدف اصلی ما توسعه همکاری‌های تجاری بین‌المللی و معرفی ظرفیت‌های شرکت‌های ایرانی به ویژه در حوزه دانش‌بنیان است.

بهرامی افزود: در این نمایشگاه، مهمانانی از کشورهای ازبکستان، عراق، افغانستان، سوریه و ارمنستان حضور خواهند داشت و همچنین نمایندگانی از روسیه، بلاروس و پاکستان نیز برای حضور اعلام آمادگی کرده‌اند.

رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با اشاره به اینکه نمایشگاه می‌تواند بستری برای نمایش توانمندی‌های داخلی و پل ارتباطی برای ورود به بازارهای جدید باشد، اظهار کرد: تمرکز ما بر تقویت روابط اقتصادی و ارائه فناوری‌ها و محصولات پیشرفته ایرانی است. این نمایشگاه فرصتی استثنایی برای شرکت‌های ما فراهم می‌کند تا در عرصه بین‌المللی به رقابت بپردازند و جایگاه خود را تقویت کنند.

بهرامی در ادامه یکی از بخش‌های کلیدی دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی را برگزاری جلسات B2B عنوان کرد و توضیح داد : این جلسات از طریق پلتفرم بخش بین‌الملل نمایشگاه طراحی و پیاده‌سازی شده است.

وی افزود: این پلتفرم امکان هماهنگی جلسات، تبادل اطلاعات و ایجاد فرصت‌های تجاری جدید را به صورت هدفمند و کارآمد فراهم می‌کند. این نوآوری می‌تواند به شرکت‌ها کمک کند تا به سرعت با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و از ظرفیت‌های تجاری یکدیگر بهره‌برداری کنند.

رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، هدف اصلی از برگزاری این نشست‌ها را تسهیل تعاملات تجاری، انتقال دانش و فناوری و گسترش بازارهای صادراتی برای محصولات و خدمات دانش‌بنیان ایرانی عنوان و اذعان کرد: این رویداد به‌عنوان یک نقطه عطف در توسعه همکاری‌های بین‌المللی و تقویت جایگاه ایران در عرصه نوآوری و فناوری در صنعت تجهیزات آزمایشگاهی به شمار می‌آید.

بهرامی در پایان با اشاره به استانداردهای بین‌المللی برگزاری جلسات B2B تأکید کرد: این نشست‌ها به‌منظور ایجاد بستری برای ارتباط مؤثر و نتیجه‌بخش میان شرکت‌کنندگان طراحی شده است.

این رویداد که می‌تواند پل ارتباطی برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی با بازارهای جهانی باشد، فرصتی ارزشمند برای معرفی دستاوردها و توانمندی‌های داخلی فراهم می‌کند و به توسعه روابط اقتصادی بین‌المللی کمک خواهد کرد. با توجه به اهمیت و ابعاد این نشست‌ها، امید می‌رود که نتایج مطلوبی در زمینه رشد و پیشرفت صنعتی کشور به ارمغان آورد.

------

کلیه شرکت های حاضر در دوازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته ایران ساخت


با توجه به حضور هیئت های خارجی در این نمایشگاه بر آن شدیم تا با بهره گیری از پلتفرمTCH با نظم دهی و برنامه ریزی جلسات B2B پیش از رویداد، حداکثر بهره مندی از حضور هیئت های خارجی در این نمایشگاه را داشته باشیم.
امید است که با حضور و همراهی شما عزیزان بتوانیم نشستهای تجاری مفیدی را با طرفهای خارجی برگزار نماییم.
لطفا با ثبت نام و وارد کردن مشخصات شرکت خود در لینک زیر امکان انتخاب و تنظیم جلسات با شرکت‌های خارجی را فراهم نمایید(لینک آموزش و راهنمایی شیوه ثبت نام هم خدمتتان ارائه شده است)


ثبت نام و برگزاری جلسات در رویداد فوق برای شرکت های حاضر در نمایشگاه بدون هزینه خواهد بود.


جهت ثبت نام به سامانه   مراجعه فرمایید.


TradeConnectionHub.com


رویداد ایران ساخت
The 12th National Laboratory Equipment and Chemicals Exhibition - 13 to 16 December 2024


لینک کوتاه رویداد:


   zaya.io/event
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
لینک فایل راهنمای مراحل ثبت نام در سایت
  zaya.io/sign-up-help-pdf
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
لینک ویدیوی آموزشی ثبت نام در سایت:
  zaya.io/sign-up-help-video

برای مشاهده ی جزئیات بیشتر، لطفا برروی ایران‌ساخت دوازدهم؛ نقطه عطفی در صادرات و همکاری‌های بین‌المللی دانش بنیان کلیک کنید.