نمایشگاه عرب لب از مهمترین نمایشگاههای منطقه در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی است که خریداران بسیاری را از سراسر جهان به ویژه از بازارهای رو به رشد خاورمیانه، آفریقا، شبه قاره هند، آسیا و چین گرد هم می آورد. حوزه کاری نمایشگاه عرب لب شامل موارد متعددی است که از آن جمله میتوان به تجهیزات تشخیص طبی، شناسایی دارو، نانوتکنولوژی، علوم زیستی، سیستمهای تست و اندازه گیری و نفت و انرژی اشاره کرد.
به دلیل اهمیت بالای این نمایشگاه، کریدور خدمات صادرات محصولات دانشبنیان نیز، پس از تدوین برنامه پیشنهادی و رساندن آن به تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در نمایشگاه عرب لب 2015 که در تاریخ 3 الی 6 فروردین ماه 94 در شهر دوبی برگزار شد بصورت پاویون ملی ایران شرکت کرد تا از این طریق بتواند هم شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه تولید تجهیزات آزمایشگاهی را مورد حمایت قرار دهد و هم در راستای تقویت برند ملی و ایجاد حس اعتماد در خریداران، نظر آنان را در مورد توانمندی شرکتهای تولیدی ایرانی جلب نماید.
پاویون ایران با حضور 8 شرکت دانش بنیان در حوزههای آزمون مواد، نفت، ساختمان و عمران، زیست فناوری، تجهیزات لایهنشانی، سنتز نانوساختارها، آنالیز مواد و تصویربرداری سطح با میکروسکوپ نیروی اتمی در فضایی به اندازه 72 متر مربع در نمایشگاه عرب لب 2015 به نمایش و معرفی محصولات خود پرداخت.
در این دوره از نمایشگاه، در مجموع تعداد 926 شرکت از 58 کشور مختلف دنیا در نمایشگاه عرب لب 2015 به ارائه محصولات خود پرداختند. از این میان کشورهای آلمان، انگلستان و چین به ترتیب با 163، 109 و 82 شرکت پررنگترین حضور را در نمایشگاه داشتند. تعداد بازدیدکنندگان از این نمایشگاه نیز قابل توجه است. در این دوره از نمایشگاه در حدود 11 هزار نفر از نمایشگاه عرب لب 2015 دیدن کردند که 3 هزار نفر آنان در روز اول به بازدید از نمایشگاه پرداختند.به گفته آقای مهندس قاسمی، مسئول کریدور خدمات صادرات محصولات دانشبنیان، بازدید از غرفه پاویون ایران بسیار قابل توجه بود. بازرگانان و توزیعکنندگان زیادی به ویژه از کشورهای هند، پاکستان و امارات متحده عربی از محصولات ایرانی بازدید کردند و درخواست همکاری با شرکتهای ایرانی را داشتند. از این میان نیز تعداد زیادی از بازرگانان و تجار، اظهار تمایل کردند تا با حضور در نمایشگاه تجهیزات ساخت ایران که در اردیبهشت ماه 94 برگزار خواهد شد شناخت بیشتری نسبت به محصولات ایرانی پیدا کنند.
ایشان اظهار امیدواری کردند با حضور پررنگتر شرکتهای ایرانی در نمایشگاههای بین المللی و متعاقباً حضور در بازارهای بین المللی بتوانیم توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران را در زمینه علم و فناوری به طور چشمگیرتری در عرصههای جهانی به منصه ظهور برسانیم و با اتکا بر صادرات محصولات دانش بنیان گام مؤثری در راستای اقتصاد دانش بنیان غیر وابسته به نفت برداریم.