اینماد

نشست هم‌اندیشی شرکت‌های حاضر در هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد ایران ساخت

نشست هم‌اندیشی شرکت‌های حاضر در هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد ایران ساخت
نشست هم‌اندیشی شرکت‌های حاضر در هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد ایران ساخت با حضور پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عبدالرضا مجدالدین مدیرکل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار و جمعی از مسئولین این معاونت برگزار شد.

تعداد رای: 0
تاریخ خبر : ۱۳۹۸/۰۸/۲۹ تعداد دفعات بازدید : ۲۹۷۵

مدیرکل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار و قائم مقام رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، در آغاز این نشست، در جمع مدیران شرکت‌های حاضر در هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد ایران ساخت اظهار کرد: ثبت نام در این نمایشگاه از ابتدای شهریور ماه سال 98  آغاز شد و تا کنون نزدیک به 400 شرکت فرآیند ثبت نام خود را تکمیل کرده‌اند، همچنین این شرکت ها 9200 محصول خود را برای حضور در نمایشگاه به ثبت رسانده‌اند و این آمار و اعداد در حال افزایش است.

عبدالرضا مجدالدین با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای برگزاری موفق‌تر نمایشگاه هفتم، گفت: بدیهی است که هر چه به زمان برگزاری نمایشگاه نزدیک‌تر شویم فشارهای کاری افزایش می‌یابد و از این رو از شرکت‌های حاضر در نمایشگاه درخواست دارم، با توجه به زمان‌بر بودن فرآیند رفع نقص محصولاتی که نقص از سوی تین فنی به آنها اعلام شده است،ضمن رفع آنها از ابتدا به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که چنین چالش‌های برای محصولات معرفی شده، به وجود نیاید.

مجدالدین، گفت: محصولات عرضه شده در نمایشگاه به تناسب با سطح بندی انجام شده بین 10 تا 50 درصد مشمول حمایت یارانه ای برای مراکز علمی و پژوهشی دولتی می شوند.

وی با اشاره به شرایط عمومی اقتصاد و سیاست‌های انقباض مالی گفت: به گونه‌ای برنامه ریزی شده است تا ضمن تلاش برای افزایش فروش شرکت‌ها و رونق تولید، سیاست یارانه‌ای فعلی مورد بازبینی مجدد قرار گیرد و بر اساس شرایط موجود، یک ارزیابی بنیادین در مورد آن صورت گیرد. البته این مسئله با در نظر گرفتن تمام ملاحظات انجام می‌گیرد و تمهیداتی در نظر گرفته شده است تا با سیاستگذاری درست، میزان فروش داخلی و خارجی شرکت‌ها در یک برنامه دراز مدت افزایش یابد.

در ادامه این نشست، پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، اظهار کرد: نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت از ابتدا بر اساس یک شیوه برد برد آغاز به کار کرد تا منابع تخصیص یافته به نحوی هزینه شود که هم بخش دولتی و هم بخش خصوصی منتفع شوند.  این روش با توجه به اجرای موفق آن، مورد توجه دیگر سازمان‌ها و ارگان‌ها نیز قرار گرفته است و این شیوه برگزاری نمایشگاه در حال تکرار و بازتولید است.

پرداخت 180 میلیارد تومان یارانه

صالحی افزود: در دوره‌های پیشین، نزدیک به 480 میلیارد تومان محصول در این نمایشگاه به فروش رفته است که البته درصدی از این میزان فروش، نزدیک به 180 میلیارد تومان به صورت یارانه از سوی معاونت علمی و فناوری پرداخت شده است. امیدواریم بتوانیم محور کاری این نمایشگاه را در دوره‌های پیش رو از یارانه محوری به سمت تسهیلات محوری تغییر دهیم.

معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت نظام کیفی و ارزیابی گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تلاش دارد تا شرکت‌های تولید کننده را ترغیب کند، هر چه بیشتر خود را با استانداردهای ملی و بین المللی منطبق سازند و با افزایش سطح کیفی محصولات، مقوله مهم برند سازی را نیز مورد توجه قرار دهند.

وی گفت: برخی شرکت‌های فناور و دانش بنیان، خطوط تولید انبوه ندارند و همین مسئله در اخذ استاندارد محصولات توسط آنها اشکالاتی به وجود می‌آورد، از این جهت، با تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری سازمان استاندارد،  امکان دریافت گواهی محصول و گواهی انطباق محصول برای شرکت‌های دانش بنیان در بیش از 19 استان کشور فراهم شده است.

پیمان صالحی با اشاره به ضوابط دریافت این گواهی افزود: در حال حاضر شرکت‌های دانش بنیان امکان دریافت این گواهی را دارند و با تلاش‌های صورت گرفته امیدوار هستیم در آینده نزدیک امکان بهره‌مندی شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری نیز از گواهی انطباق محصول فراهم آید.

وی گفت: گواهی نامه انطباق بر اساس استاندارد ملی و بین الملی صادر می شود و مبتنی بر خود اظهاری شرکت‌ها است.

رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، با اشاره به فرصت‌های متنوع شرکت در این نمایشگاه گفت: نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت همزمان با نمایشگاه وزارت علوم و تحقیقات برگزار می‌شود که این مسئله با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از مشتریان شرکت‌ها را مراکز علمی و دانشگاهی تشکیل می‌دهد، می تواند زمینه‌ را برای توسعه و اشتراک مشتریان به وجود آورد.

وی گفت: امسال برای اولین بار محصولاتی که سابقه فروش در شرکت‌ها را ندارند نیز مورد حمایت قرار می گیرند، به شرطی که خریدار اول آنها کیفیت و عملکرد محصول را مورد تایید قرار دهد. در دوره گذشته برای اولین بار، اوراق خزانه را به عنوان بخشی از سهم پرداختی خریداران قبول کردیم و 30 میلیارد ریال از فروش نیز در بستر تسهیلات لیزینگ انجام گرفت.

 

ارائه خدمات به مهمانان خارجی

 


روح‌الله استیری، مدیر کل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل، ضمن ارائه توضیحاتی در باره خدمات کریدور توسعه صادرات برای تسهیل شرایط حضور شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه های خارج از کشور، گفت: ظرفیت‌های قابل توجهی در کشورهای همسایه مانند: عراق، افغانستان،سوریه، پاکستان،... وجود دارد که می تواند این کشورها را به مقاصد صادراتی تجهیزات ایران ساخت تبدیل کند.

وی افزود: کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری، آماده دعوت و پذیرایی از مهمانان خارجی، معرفی شده توسط شرکت‌های دانش بنیان حاضر در هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی می‌باشد. شرکت کنندگان می توانند 5 نفر از مدعوین خارجی مد نظرشان را برای بازدید از نمایشگاه، به کریدور توسعه صادرات معرفی کنند.

گفتنی است هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت از 26 تا 29 آذرماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می شود و علاقه مندان می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت نمایشگاه به نشانی www.iranlabexpo.ir مراجعه کرده و یا با شماره 02183533555 تماس بگیرند.

نظرات شما

captcha
حروف و اعداد داخل عکس را وارد نمایید