اینماد

فراخوان شرکت در جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری

فراخوان شرکت در جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری
از کلیه شرکت ها دعوت می شود تا در جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ثبت نام کرده و از مزایای معنوی حضور در این جایزه استفاده کنند.

تعداد رای: 0
تاریخ خبر : ۱۳۹۴/۰۶/۲۲ تعداد دفعات بازدید : ۲۶۷۳
جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری

جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری با هدف ارائه یک مدل بلوغ برای ارتقاء قابلیت‌های فناوری و نوآوری در سازمان‌ها توسط انجمن مدیریت فناوری ایران طراحی شده است تا بتوانند با شناخت چالش‌های خود در هر مرحله، گام‌هایی به‌سوی رقابت‌پذیری پایدار بردارند.
این مدل دربرگیرنده دو بخش اساسی در قالب عوامل توانمندساز و نتایج می‌باشد. در بخش اول، مدل به دو محور اصلی تقسیم‌بندی شده است که محور اول پیشرانه‌های مدیریت فناوری و نوآوری را شکل داده و دربرگیرنده موضوعات راهبردی و زیرساختی این حوزه است و محور دوم به فرآیندهای کلیدی و چرخه شکل‌گیری مدیریت فناوری و نوآوری در سازمان از مرحله هوشمندی و ایده‌پردازی تا تجاری‌سازی و بهره‌برداری می‌پردازد.

filereader.php?p1=main_1f703e44327e2ff49


این مدل که 4 سطح از بلوغ را در این عرصه ارائه می‌کند، سیر عملکرد بین‌المللی و حرکت مبتنی بر شکل‌گیری قابلیت‌های درون‌زای فناوری و نوآوری را ترسیم می‌نماید. این 4 سطح که می توان آن را مدل 4C  نامید عبارتند از: 

سطح اول: تعهد (Commitment): این سطح دربرگیرنده ایجاد دغدغه در میان مدیران سازمان و درک اهمیت فناوری و نوآوری در سازمان است.

سطح دوم: توانمندی (Capability): این سطح دربرگیرنده شکل گیری ظرفیت ها و توانمندی های توسعه فناوری و نوآوری در سازمان چه بر پایه رفتارهای درونی و چه از طریق همکاری ها، تعاملات و کسب فناوری از بیرون از سازمان است.

سطح سوم: شایستگی (Competency): این سطح از مدل بلوغ دربرگیرنده شکل گیری قابلیت ها و شایستگی های درون زای فناوری و نوآوری در سازمان است که می تواند منجر به ایجاد شایستگی محوری و در نهایت ایجاد مزیت رقابتی شود.

سطح چهارم: رقابت پذیری (Competitiveness):  این سطح نشان دهنده عملکرد بالاتر از متوسط صنعت در سطح بین المللی بوده و امکان ورود یک سازمان به عرصه بین المللی و یا رفتار در تراز بین المللی را فراهم می کند. این چهار سطح الگویی برای گذار از یک سازمان دنباله رو به یک سازمان رهبر و پیشرو در عرصه فناوری و نوآوری را فراهم می کند و می تواند راهنمایی برای توسعه قابلیت ها و عملکرد سازمانی در این عرصه باشد.



filereader.php?p1=main_ac1ccc18db480b569

توضیحات دبیرخانه نمایشگاه تجهیزات:
در دوره سوم این جایزه در سال 93، شرکت ازدیاد برداشت فارس، تندیس سطح توانمندی یک ستاره و شرکت دانش تجهیز فرزانه و مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران تندیس سطح تعهد را کسب کردند.
یکی از مهمترین فواید حضور در این جایزه به غیر از مباحث معنوی و اعتبار که میتواند برای شرکت ها به ارمغان داشته باشد، رشد و یادگیری شرکت در فرایند ارزیابی جایزه است. در واقع ارزیابان به شرکت ها کمک می کنند تا فرایند کاری شرکت ها، به سمت تعالی سازمانی رشد کند.

لذا از همه شرکت ها تقاضا می شود که در مدت زمان محدود باقیمانده تا انتهای حضور در جایزه (31 مهر94) در جایزه ثبت نام کرده و فرایند خودارزیابی جایزه را شروع کنند.
با توجه به اینکه خود ارزیابی شرکت ها، مبنای حضور در جایزه است، انجمن مدیریت فناوری ایران، ارگاه های آموزشی در این زمینه برگزار میکند که توصیه می شود شرکت کنندکان حتما در این کارگاه ها شرکت کنند.

دانلود بروشور جایزه

تقویم برگزاری چهارمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری سال 1394 (IRAMIT 2015)
برنامه زمان بندی جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری سال 1394
15 خرداد
آغاز فرایند ثبت نام
پایان آذرماه
مهلت ارسال اظهارنامه
اول آبان لغایت پایان آذر فرایند ارزیابی
آذرماه ارائه تجارب برتر در کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری
نیمه اول اسفند برگزاری جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری


برنامه زمانبندی کارگاه های آموزشی جایزه را در این صفحه ببینید  

هزینه ثبت نام در جایزه را در این صفحه مشاهده کنید (دقت کنید که بسیاری از شرکت های حاضر در نمایشگاه باید در بخش شرکت های دانش بنیان ثبت نام کنند و توصیه می شود برای سال اول، در سطح توانمندی حاضر شوند)

آدرس سایت جایزه: http://www.iramitaward.ir

filereader.php?p1=main_63144bb3a8a3691ad

نظرات شما

captcha
حروف و اعداد داخل عکس را وارد نمایید